Malá statistika a přehled za uplynulý rok

V roce 2013 jsme rozeslali zájemcům na 60 zásilek s materiály k šíření. Rozdistribuovali jsme na tisíce brožurek o veganství a mnoho dalších materiálů. Odpověděli jsme na 200 e-mailů s nejrůznějšími žádostmi a otázkami. Na Facebooku naši stránku sleduje přes 2 000 fanoušků. S infostánkem či veganskými ochutnávkami jsme se zúčastnili řady akcí a zorganizovali mnoho vlastních událostí. Více než padesátkrát se také uskutečnilo naše pravidelné páteční pouliční promítání.

Chcete-li také zaslat materiály k šíření ve svém okolí, budeme rádi, napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Nezapomeňte připsat, jaké množství chcete zaslat. Jste-li z Prahy, můžete si naše materiály vyzvednout také na našem pravidelném pátečním promítání.

Na stejném e-mailu rádi zodpovíme, budeme-li moci, Vaše různé otázky týkající se veganství, práv zvířat či možností zapojení.

Budeme vděčni i za finanční příspěvky jakékoli výše na podporu našich hlavních aktivit (tisk a distribuce informačních materiálů, zajišťování pravidelných pouličních promítání a dalších osvětových akcí). Příspěvky můžete posílat na č. ú. 2700191599/2010.

Za veškerou podporu moc děkujeme!